Året 2011 avlutades inne i stan hos oss. Vi trodde att den skulle vara i Torshälla hos våra vänner Karin och Tim men istället blev det här. Killarna fixade det mesta med maten. Men Karin fixade inbakad Brie med en kompott på Åkröäpplen, russin, nötter, fikon (tror jag) och pressad citron. Det var jättegott. Till det hade vi Tims hemkokade glögg. Efter det skålade vi i Champagne och åt en massa ostron. Så himla goda. Förrätt nummer tre fick vi råraka med löjrom med mer champagne. Vi åt ugnstekt Mälargös med gratinerad potatis puré, till det drack vi en ev vit beaurdeux -97. Efter det gjode jag en Gino med Vaniljglass. Hela menyn var så god och vi hann inte ens äta klart innan 12-slaget utan fick rusa ut och titta på fyrverkerier sedan gick vi in och åt vår dessert, som vi drack ett dessertvin till. Senare tog vi en espresso med en liten choklad tryffel. Mätta och nöjda gick vi in i 2012.
|